Webinar: Het motiveren van young professionals op de werkvloer

Op 19 & 21 september hebben wij een webinar gegeven. De centrale vragen tijdens deze webinar waren: Hoe houd je Young Professionals gemotiveerd op de werkvloer? Wat kun jij als MKB doen om verzuim en verloop onder Young Professionals tegen te gaan? En hoe overbrug je generatieverschillen op de werkvloer?

Met de komst van generatie Y & Z waait er een nieuwe wind door werkend Nederland. Leidinggevenden, HR, en L&D professionals staan voor een uitdaging omdat deze nieuwe generaties veel behoefte hebben aan vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans.

Dit webinar was gericht aan HR en L&D professional die werken bij een bedrijf dat Young Professionals in dienst heeft, of als jij manager bent van één of meerdere Young Professionals, dan is deze webinar voor jou. In 50 minuten hebben we op een interactieve manier de grootste challenges beproken als het gaat om Young Professionals in dienst hebben, en we gaven tips en inzichten om deze werknemers te motiveren en vast te houden.

Bij Sprankel & Co werken we al jaren met Young Professionals en met bedrijven die Young Professionals in dienst hebben. Onze missie is om heel Nederland te laten Sprankelen van het werkgeluk. Eén van de manieren waarop we dit doen is door jonge medewerkers ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel. En wij vinden het hoog tijd om deze kennis te delen.

Volgende
Volgende

Amplificeren van het goede